Over ons

Even voorstellen..

BringBring

Hoi, wij zijn BringBring en ja; de geruchten zijn waar!  Wij zijn het gebruiksvriendelijkste online bestel platform van Nederland, lees verder en ontdek waarom.

Maaltijden van uw lievelingsrestaurant, gerechten van thuiskoks, brood van de bakker, fruit & groente, kruidenierswaren, verse vis van de markt, drank uit de slijterij, verzorgingssproducten van uw lokale drogisterij en nog veel meer kunt u via BringBring bestellen.

Via BringBring kan u dus levensmiddelen en andere boodschappen van uw lokale winkels laten bezorgen. Uw bestelling word dezelfde dag of indien aangegeven binnen 1 uur bezorgd.

Als klant verdient u een goede bezorging, en daarom hebben wij de bezorgzaken voorzien van ons ongeëvenaarde technologie om het bezorgproces professioneel te laten verlopen. Bestel en ervaar!

Wij hebben een transparante samenwerking met onze bezorgzaken en brengen geen commissie of andere maandelijkse kosten in rekening. Hierdoor houden bezorgzaken bestedingsruimte over om u als klant van tijd tot tijd te trakteren op kortingsacties en aanbiedingen.

Ontdek nu de winkels in uw buurt waar u kunt bestellen en laten bezorgen. Help ons groeien en beveel uw favoriete eetzaak of winkel bij ons aan.

Ook interessant

Heeft u de BringBring App al geinstalleerd? Download hem in de App store

Download de app!

Samenwerken met BringBring

Ondek de mogelijkheden van BringBring voor uw bezorgzaak. Meld uw zaak aan via deze link en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!